Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til Stjerneblokkveien Private Barnehave & Jeriko Private Barnehave

PS: En av barnehagene har 2 ledigeplasser. Kontakt Lillian for mer informasjon - 93061225  

Her kan barna leke-lære og føle seg trygge. Små enheter og nok ansatte . Vi ser hvert enkelt barn. Vi tar Smittevernesreglene på Alvor

Stjerneblokkveien Private Barnehave ble startet av Turid Kyllo og

Lillian Huse i 1989. Lillian tok over i 2004. Vi har barnehagelærer i 100 % stilling.
Barnehagen har plass til 18 barn i alderen 1-6 år og er en 1-avd barnehage.
Varm mat 4 dager i uken.

serverer frukt og melk

Vi er mye ute og glad i å gå på turer.
Barnehaven har en stor fin gresskledd uteomerådet.

Her er er gode til å bruke nærmiljøet rundt oss. Vi bruker skogen rundt oss og lekeplasser. Tur en gang i uken i nærmiljøet. En gang i mellom tar vi turer inn til Oslo sentrum. Vi tar i bruk Furuset forum med all-idrett/lek og skøyte-gåing for de som ønsker det på vinteren.

Vi er en forholdsvis liten barnehage. Dette gir oss muligheten til å få tettere kontakt med barna og deres foreldre. Vi ser på dette som en stor verdi fordi vi opplever at det gir barna stort rom til utfoldelse, trygghet og omsorg i hverdagen. Barnehagen ligger i Alna bydel. Vi har stort fokus på språkstimulering da vi er en flerkulturell bydel.

Stjerneblokkveien barnehage har temaer for tre måneder av gangen. Teater, identitet, nærmiljø og samfunn og antall, rom og form er temaene vi har igjennom barnehage året 2020/2021. Vi legger opp til aktiviteter ute og inne knyttet til disse temaene. Årsplanen vil du finne i menyen.

Vi ønsker å være en papirløs barnehage og bruker TYRA app i den daglige driften. Dette er et godt og enkelt kommunikasjon-verktøy mellom barnehage og hjemmet.

Stjerneblokkveien barnehage er en liten barnehage som vektlegger tett relasjonsbygging, anerkjennelse og ser barn som subjekt. Fordelen av å være liten barnehage gjør at vi ser hvert eneste barn og deres behov, uansett bakgrunn og forutsetninger. Vi tar foreldresamarbeid på alvor og lytter til deres verdier i forhold til barnet.Søk barnehageplass hos her:
https://www.oslo.kommune.no/barnehage/soke-eller-bytte-barnehageplass/#gref 

Jeriko barnehage ble startet av Berit Haugland og Lillian Huse i 1995

Barnehagen har plass til 18 barn alderen 1-6 år.

Vi har 100 % barnehagelærer. Barnehagen har en fin ute lekeplass med helt nye uteapperater. Varm mat 4 dager i uken 

Vi er en forholdsvis liten barnehage. Dette gir oss muligheten til å få tettere kontakt med barna og deres foreldre. Vi ser på dette som en stor verdi fordi vi opplever at det gir barna stort rom til utfoldelse, trygghet og omsorg i hverdagen. Barnehagen ligger i Alna bydel. Vi har stort fokus på språkstimulering da vi r en flerkulturell bydel.

Her er er gode til å bruke nærmiljøet rundt oss. Vi bruker Furuset forum med all-idrett/lek og skøyte-gåing for de som ønsker det på vinteren.

Jeriko barnehage har temaer for tre måneder av gangen. Teater, identitet, nærmiljø og samfunn og antall, rom og form er temaene vi har igjennom barnehage året 2020/2021. Vi legger opp til aktiviteter ute og inne knyttet til disse temaene. Årsplanen vil du finne i menyen.

Jeriko barnehage er en liten barnehage som vektlegger tett relasjonsbygging, anerkjennelse og ser barn som subjekt. Fordelen av å være liten barnehage gjør at vi ser hvert eneste barn og deres behov, uansett bakgrunn og forutsetninger. Vi tar foreldresamarbeid på alvor og lytter til deres verdier i forhold til barnet.

Vi ønsker å være en papirløs barnehage og bruker TYRA app i den daglige driften. Dette er et godt og enkelt kommunikasjon-verktøy mellom barnehage og hjemmet.

Søk barnehageplass hos her:https://www.oslo.kommune.no/barnehage/soke-eller-bytte-barnehageplass/#gref 


bilde

bildebilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn