Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Visjoner og vårt faglige innhold:

medvirkning.do

Årsplan:

Årsplanen gjelder for både Stjerneblokkveien- og Jeriko barnehage. Årsplanen finner dere ovenfor.

Periodeplan:

Vi har temaer som går over tre måneder av gangen. Denne gjelder for begge barnehagene. Det følger en pedagogisk plan for hver periode. Planene blir tilgjengelig før hver periode. Månedsplan er alikevel intern i hver barnehage. Les innhold i periodeplan for august, september og oktober "Pedagogisk plan for august, september, oktober 2018".

Les mer om dette i dokumentet "Medvirkning".

Barns medvirkning

Vi ønsker at barna skal få mulighet til å ha innflytelse på alle sider ved sitt liv i barnehagen, og er opptatt av at barna blir tatt på alvor, sett og hørt.Vi sørger for å la barna være med i planleggingen og å gi dem reelle valgmuligheter innenfor de rammer som barnehagen må følge.

Samarbeid med skolen

Vi følger: Oslostandard for samarbeid og sammenheng mellom barnehage og skole.
Vårt pedagogiske opplegg for barn som går det siste året i barnehagen har som mål at de skal møte skolen med glede og mestringsfølelse. Vi har egne pedagogiske planer for førskolegruppen og jobber internt i hver barnehage etter disse planene.

Samarbeid for barn med spesielle behov

Barnehagen samarbeider med Fagsenter for barn og unge og tverrfaglig team i bydelen for å hjelpe barn med spesielle behov.
Når vi diskuterer enkeltbarn med tverrfaglig team, er det alltid avklart med foreldrene først.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn